Διεθνείς Μεταφορές Τελωνειακές διατυπώσεις εμπορευμάτων Υπηρεσίες Logistics Τα Πλεονεκτήματα της SeaWay Πρακτορεύσεις Φορολογική Αντιπροσώπευση Ισολογισμοί
 

The Company Home

HOME

H SeaWay Forwarding & Logistics S.A ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στην Εφοδιαστική Αλυσίδα τόσο των Ελληνικών όσο και των ξένων επιχειρήσεων που είναι πελάτες της.

Η SeaWay είναι ίσως η μοναδική Ελληνική εταιρεία που προσφέρει ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών Διεθνούς και Εθνικής Διαμεταφοράς, Εκτελωνιστικών εργασιών, Κοινοτικής Διαμετακόμισης , Αποθήκευσης και Διανομής καθώς και Φορολογικής Αντιπροσώπευσης με δικά της μέσα και δομές.

Η επιχείρηση διαθέτει 2 αποθηκευτικούς χώρους (στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου και στο Καλοχώρι) συνολικής έκτασης άνω των 10.000 τετραγωνικών μέτρων, Γραφείο εντός του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (Σ.ΕΜΠΟ) του λιμένος της Θεσσαλονίκης καθώς και στον Συνοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Η άρτια θεωρητική κατάρτιση και η επαγγελματική εμπειρία των στελεχών της, σε συνδυασμό με την τεχνολογική υποδομή και την δυναμική οργάνωση παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

 
 
Created by i-tec © 2005 All Rights Reserved